Élelmiszervizsgálati Közlemények
1998. évi XLIV. kötet tartalomjegyzéke |
(kötet) oldal |
Bánáti Diána: Az élelmiszer-szabályozás aktuális feladatai az Európai Unióhoz való csatlakozás előtt |
(2) 82 |
Canon, Michael A.: Az élelmiszer-biztonság és -minőség nemzetközi perspektívái |
(4) 195 |
Coduro, Erich és Molnár Pál: A Német Élelmiszerkönyv és szerepe az EU tagállamok hatósági élelmiszerellenőrzésében |
(3) 131 |
Gaál Ödön, Horacsek Márta és Molnár Pál: Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és tápérték jelölése |
(4) 211 |
Genevieve Bruynseels: Fogyasztói elvárások és a környezetvédelem különös tekintettel a gyümölcs- és zöldségfélékre |
(2) 93 |
Horvatovich Péter, Farkas József: Besugárzás hatására zsírsavakból keletkező 2-alkil-ciklobutanonok kimutatása |
(2) 75 |
Molnár Pál és Komáromy Attiláné: Beszámoló “Az adalékanyagok felhasználásának új szabályai” című szakmai továbbképző rendezvényről |
(4) 236 |
Molnár Pál és Várkonyi Gábor: Beszámoló “A kiváló minőségű és a hagyományos különleges tulajdonságú élelmiszerek megfelelőségének tanúsítása és az eredet megjelölése” témájú szakmai rendezvényről |
(3) 154 |
Molnár Pál: Beszámoló a “Kémia és táplálkozás” témájú ankétról |
(1) 38 |
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLIII. kötetéről |
(1) 3 |
Német Lajos: Az 1997. évi zöldség-gyümölcs export minőségellenőrzésének főbb megállapításai és eredményei |
(3) 142 |
Nina Barylko-Pikielna: “SQCCP”, az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója |
(1) 28 |
Salgó András, Lásztity Radomir és Varga János: Vizsgálati módszerek gabonafélék csírázottságának meghatározására |
(2) 67 |
Sohár Pálné: Tájékoztató az élelmiszer adalékanyagokról |
(2) 102 |
Székely Kálmán: A hatósági élelmiszer-minőségellenőrzés 1997. évi tevékenysége |
(1) 9 |
Wichard, J. C.: A 2081/92 számú EU rendelet végrehajtásával kapcsolatos német tapasztalatok |
(4) 226 |
1997. évi tartalomjegyzék |
(1) 64 |
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei |
(1) 53 |
A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke |
(1) 44 |
Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése |
(2) 105 |
Az MTA Élelmiszertudományi Komplex Bizottságának állásfoglalása: “A szakmai hozzáértés fontosságáról az élelmiszerbiztonsági rendszerek megvalósítása és működtetése során” |
(3) 151 |
Hazai lapszemle |
(2) 126 |
Külföldi lapszemle |
(1) 57 |
Rendezvénynaptár |
(1) 65 |