Élelmiszervizsgálati Közlemények
1997. évi XLIII. kötet tartalomjegyzéke |
(kötet) oldal |
Alfred Wiesenberger: A gyümölcslé-ipar Európai Minőségellenőrző Rendszere (EQCS) |
(4) 266 |
Anita Kochan: HACCP kézikönyv élelmiszeripari kis- és középvállalkozások számára |
(4) 279 |
Biacs Péter: A minőség dimenziói az élelmiszergazdaságban |
(2) 89 |
Fábri Ilona: A FAO/WHO Codex Alimentarius Élelmiszerhigiéniai Bizottság 1997-ben befejezett és folyamatban lévő munkái |
(3) 212 |
Komáromy Attiláné: Beszámoló “Az új Élelmiszertörvény végrehajtásának tapasztalatai, valamint a “szívbarát” élelmiszerek kritérium-rendszere és tápérték-jelölése” témájú rendezvényről |
(3) 208 |
Kovács Ágnes, Simonné Sarkadi Lívia és Mincsovics Emil: Biogén aminok meghatározása túlnyomásos rétegkromatográfiás módszerrel |
(2) 104 |
Lásztity Radomir: A “Chemical Reactions in Foods III” nemzetközi szimpóziumon: Új irányzatok az élelmiszerkémiában |
(1) 46 |
Lásztity Radomir: Beszámoló az “EURO-RESIDUE III. Konferenciáról” és a “Minőségbiztosítás az élelmiszervizsgáló Laboratóriumokban” témájú nemzetközi szimpóziumról |
(2) 141 |
Lásztity Radomír: Az EURO FOOD CHEM IX: Konferencia és a FECS FOOD CHEMISTRY Tagozat ülése |
(4) 298 |
Lukács Gábor: A mikroszkópos élelmiszervizsgálatok múltja, jelene és jövője |
(2) 122 |
Lukács Gábor : A méz pollenvizsgálatának alkalmazásáról és használhatóságáról |
(3) 198 |
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLII. kötetéről |
(1) 5 |
Molnár Pál: Az élelmiszerek minőségalakulása 1996-ban a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján |
(1) 10 |
Molnár Pál: Az élelmiszervegyészek tevékenységi területe |
(1) 52 |
Molnár Pál: “Az Európai Minőségügyi Hét Magyarországon, 1997” élelmiszeripari rendezvényei |
(4) 257 |
Noel McGlinchey: A zselatin, a módosított keményítő és a tej zsírmentes szárazanyagainak kölcsönhatása hőkezelt joghurtokban |
(2) 134 |
Nógrádi Sándor: ATP-biolumineszcencia: egy lehetőség a higiénés gyorsellenőrzés és a HACC Program megvalósításához |
(2) 129 |
Örsi Ferenc, Sarudi Imre és Lassú Istvánné: Különböző állatfajok májának megkülönböztetése ásványi összetétel alapján |
(2) 112 |
Rácz Endre: A Magyar Élelmiszerkönyv helye és szerepe a magyar élelmiszerszabályozás új rendszerében |
(3) 173 |
Sebők András: HACCP és GMP – élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása |
(4) 287 |
Sipos Gáborné: A HACCP módszer oktatásának és alkalmazásának tapasztalatai Magyarországon |
(4) 291 |
Szalay Gábor, Tóth Ágnes, Lásztity Radomir és Salgó András: DNS meghatározásán alapuló technikák az élelmiszer-minőségellenőrzésben |
(2) 97 |
Temesvári János és Hoschke Ágoston: Glükóztartalom enzimes meghatározása kísérleti mintákban |
(1) 35 |
Zsarnóczay Gabriella: Foszfatázaktivitás meghatározás nemzetközi körtesztjének értékelése |
(3) 185 |
A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke |
(1) 57 |
Az AOAC International közleményei és a közzétett új analitikai módszerek |
(3) 242 |
Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése |
(3) 214 |
1996. évi tartalomjegyzék |
(1) 81 |
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei |
(1) 65 |
Hazai lapszemle |
(1) 74 |
Külföldi lapszemle |
(1) 75 |
Rendezvénynaptár |
(1) 82 |
Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára