Élelmiszervizsgálati Közlemények
1996. évi XLII. kötet tartalomjegyzéke |
(kötet) oldal |
Budai Judit és Fükő Judit: Jártassági vizsgálat tapasztalatai a búza minősítésében |
(3) 178 |
Christensen, Ronald R.: Tájékoztató az élelmiszervizsgálattal foglalkozó Nemzetközi Szervezetek Tanácsának (IAM) Budapesten megtartott XI. üléséről |
(3) 212 |
Ducsay Tamás és Németh Lajos: Az élelmiszerek minőségalakulása 1995-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapítása alapján |
(1) 7 |
Erich Coduro: A Német Élelmiszerkönyv jelentősége és feladata az Európai Unióban |
(1) 37 |
Käferstein, Fritz K. és munkatársai: Élelmiszereink minősége és biztonsága |
(3) 167 |
Kerekes László és Sitkei András: A méz minősége és minősítése |
(3) 204 |
Kovács József: Az új Élelmiszertörvény végrehajtásának élelmiszerhigiéniai tapasztalatai |
(4) 289 |
Lásztity Radomir: A mikotoxin analitika jelenlegi helyzete és fejlődési irányai |
(2) 83 |
Mikkelsen, B.E. és mtársai: Minőségbiztosítás a közétkeztetésben |
(2) 127 |
Molnár Pál és Várkonyi Gábor: Az új magyar Élelmiszertörvény |
(2) 95 |
Molnár Pál: A WPFC javaslatai élelmiszervegyészek felsőfokú oktatására |
(2) 137 |
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLI. kötetéről |
(1) 3 |
Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VII. Élelmiszerek preferenciája és tápértéke közötti kapcsolat |
(3) 189 |
Muránszky Géza: Takarmányok aminosav-összetételének meghatározása GC-MS módszerrel |
(2) 120 |
Németh Lajos és Ducsay Tamás: Friss fogyasztásra szánt zöldség és gyümölcs minősége kötelező vizsgálatának 1994-1995. évi hatósági tapasztalatai |
(4) 298 |
Rácz Endre, Váradi Mária és Szabó Erzsébet: A hazai élelmiszeripari minőségpolitika időszerű kérdései. |
(4) 251 |
Ruiter, A.: Euroresidue III. Konferencia “Állatgyógyászati szermaradványok élelmiszerben” |
(2) 135 |
Suzy Sinyor: A National Starch & Chemical cég új, nagy teljesítményű termékcsaládja |
(3) 226 |
Suzy Sinyor: Előretörés a specifikus használatú zsiradék mimetikában |
(3) 224 |
Szigeti Tamás: Minőségbiztosítás az élelmiszerellenőrzés laboratóriumi gyakorlatában |
(4) 308 |
A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke |
(1) 47 |
A Magyar Élelmiszerkönyv kötelező előírásai |
(2) 140 |
A szabadalmazott laboratóriumi módszerek validálásának alapelvei |
(3) 214 |
Ismertető a FLAIR-FLOW EUROPE kutatási programról III. |
(1) 44 |
1995. évi tartalomjegyzék |
(1) 76 |
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei |
(1) 57 |
Hazai lapszemle |
(1) 67 |
Külföldi lapszemle |
(1) 68 |
Rendezvénynaptár |
(1) 77 |
Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára