Élelmiszervizsgálati Közlemények
1995. évi XLI. kötet tartalomjegyzéke |
(kötet) oldal |
Barabás Béla: Tapasztalatok búza nedvesség- és fehérjetartalmának NIR módszerrel végzett méréséről |
(4) 281 |
Formanek Zoltán: Besugárzott sertészsírminták oxidatív stabilitásának vizsgálata |
(2) 124 |
Földháziné Ráth Gertrúd: HPLC-módszer alkalmazása mézek cukor-összetételének vizsgálatára |
(1) 41 |
Kerekes László: Búzalisztek gliadin(glutén)-tartalmának gyors meghatározása enzimimmunanalitikai eljárással |
(1) 49 |
Kerekes László: Búzalisztek Fusarium F-2 és T-2 toxin szennyeződésének gyors meghatározása automatizált enzimimmun-analitikai mérőrendszerrel |
(3) 215 |
Lásztity Radomir: Az élelmiszeranalitika helyzete és várható fejlődési trendjei az EURO FOOD CHEM VIII. konferencia tükrében |
(4) 273 |
Margreet Lauwaars: AOAC International |
(3) 173 |
Molnár Ingrid: Módszerismertető – Német Hivatalos Élelmiszer-analitikai Módszergyűjtemény I. . |
(2) 134 |
Molnár Ingrid: Módszerismertető – Német Hivatalos Élelmiszer-analitikai Módszergyűjtemény II. |
(3) 237 |
Molnár Jeannette, James Dixon és James Dunsmuir: Élelmiszerek szeléntartalmának meghatározása és szintfelmérése I., Szelénkoncentráció meghatározása biológiai mintákban és élelmiszerekben hidridgenerációs atomabszorpciós spektrometriával |
(1) 34 |
Molnár Jeannette és Allan MacPherson: Élelmiszerek szeléntartalmának meghatározása és szintfelmérése II. Gyors étkeztetésben kínált élelmiszerek szeléntartalma Skóciában |
(2) 115 |
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XL. kötetéről |
(1) 3 |
Molnár Pál és Várkonyi Gábor: Ismertető a FLAIR-FLOW EUROPE kutatási programról II. |
(1) 60 |
Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VI., A profilanalízis és a higításos profilanalízis módszertana |
(3) 194 |
Molnár Pál: A IX. IUFoST Világkongresszus |
(3) 231 |
Molnár Pál: A IX. Élelmiszertudományi és -technológiai Világkongresszus résztvevőinek budapesti felhívása |
(3) 234 |
Molnár Pál és Várkonyi Gábor: "Az Európai Unió élelmiszerszabályozása" kamarakiállítás |
(4) 306 |
Nagy Edit: Gyorsvizsgálati rendszerek ("test-kit"-ek) hitelesítése |
(1) 56 |
Rácz Endre: A Magyar Élelmiszerkönyv múltja, jelene, jövője |
(1) 7 |
Salamon Aurél és Katona László: Az élelmiszerek minőségalakulása 1994-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján |
(2) 85 |
Szerdahelyi Emőke, Hajós Gyöngyi, Molnár Pál: Tehéntej meghatározása hazai sajtokban izoelektromos fókuszálással |
(3) 225 |
Thomas Walter: Jó minőségű üveges termékek előállítása hideg eljárással |
(4) 302 |
Tóth Tiborné, Molnár Pál, Komáromy Attiláné és Boross Ferenc: A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál |
(4) 289 |
1994. évi tartalomjegyzék |
(1) 79 |
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei |
(1) 69 |
Hazai lapszemle |
(1) 76 |
Külföldi lapszemle |
(1) 78 |
Rendezvénynaptár |
(1) 81 |
Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára