Élelmiszervizsgálati Közlemények

1995. évi XLI. kötet tartalomjegyzéke

(kötet) oldal

Barabás Béla: Tapasztalatok búza nedvesség- és fehérjetartalmának NIR módszerrel végzett méréséről

(4) 281

Formanek Zoltán: Besugárzott sertészsírminták oxidatív stabilitásának vizsgálata

(2) 124

Földháziné Ráth Gertrúd: HPLC-módszer alkalmazása mézek cukor-összetételének vizsgálatára

(1) 41

Kerekes László: Búzalisztek gliadin(glutén)-tartalmának gyors meghatározása enzimimmunanalitikai eljárással

(1) 49

Kerekes László: Búzalisztek Fusarium F-2 és T-2 toxin szennyeződésének gyors meghatározása automatizált enzimimmun-analitikai mérőrendszerrel

(3) 215

Lásztity Radomir: Az élelmiszeranalitika helyzete és várható fejlődési trendjei az EURO FOOD CHEM VIII. konferencia tükrében

(4) 273

Margreet Lauwaars: AOAC International

(3) 173

Molnár Ingrid: Módszerismertető – Német Hivatalos Élelmiszer-analitikai Módszergyűjtemény I. .

(2) 134

Molnár Ingrid: Módszerismertető – Német Hivatalos Élelmiszer-analitikai Módszergyűjtemény II.

(3) 237

Molnár Jeannette, James Dixon és James Dunsmuir: Élelmiszerek szeléntartalmának meghatározása és szintfelmérése I., Szelénkoncentráció meghatározása biológiai mintákban és élelmiszerekben hidridgenerációs atomabszorpciós spektrometriával

(1) 34

Molnár Jeannette és Allan MacPherson: Élelmiszerek szeléntartalmának meghatározása és szintfelmérése II. Gyors étkeztetésben kínált élelmiszerek szeléntartalma Skóciában

(2) 115

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XL. kötetéről

(1) 3

Molnár Pál és Várkonyi Gábor: Ismertető a FLAIR-FLOW EUROPE kutatási programról II.

(1) 60

Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VI., A profilanalízis és a higításos profilanalízis módszertana

(3) 194

Molnár Pál: A IX. IUFoST Világkongresszus

(3) 231

Molnár Pál: A IX. Élelmiszertudományi és -technológiai Világkongresszus résztvevőinek budapesti felhívása

(3) 234

Molnár Pál és Várkonyi Gábor: "Az Európai Unió élelmiszerszabályozása" kamarakiállítás

(4) 306

Nagy Edit: Gyorsvizsgálati rendszerek ("test-kit"-ek) hitelesítése

(1) 56

Rácz Endre: A Magyar Élelmiszerkönyv múltja, jelene, jövője

(1) 7

Salamon Aurél és Katona László: Az élelmiszerek minőségalakulása 1994-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján

(2) 85

Szerdahelyi Emőke, Hajós Gyöngyi, Molnár Pál: Tehéntej meghatározása hazai sajtokban izoelektromos fókuszálással

(3) 225

Thomas Walter: Jó minőségű üveges termékek előállítása hideg eljárással

(4) 302

Tóth Tiborné, Molnár Pál, Komáromy Attiláné és Boross Ferenc: A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál

(4) 289

1994. évi tartalomjegyzék

(1) 79

A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei

(1) 69
(2) 153
(3) 258
(4) 325

Hazai lapszemle

(1) 76
(2) 162
(3) 263
(4) 360

Külföldi lapszemle

(1) 78
(2) 162
(3) 265
(4) 361

Rendezvénynaptár

(1) 81
(2) 167
(3) 267
(4) 363

Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára