Élelmiszervizsgálati Közlemények

2012. évi LVIII. kötet tartalomjegyzéke

(kötet) oldal

Biacs Péter Ákos: A klímaváltozás élelmezés-biztonsági kérdései

(3-4) 89-94

Biró György: Beszámoló az “Élelmiszerfogyasztási felmérések módszertana, adatainak megbízhatósága” témájú NÉBIH ÉKI rendezvényről

(3-4) 131-136

Gál Veronika: Nanotechnológia az élelmiszeriparban: lehetőség vagy kockázat?

(1-2) 64-65

Gere Attila, Losó Viktor, Tóth Arnold, Kókai Zoltán és Sipos László: Kukorica fajták preferenciatérképezése szoftveres támogatással

(3-4) 118-130

Györey Annamária, Gere Attila, Kókai Zoltán, Sipos László és Molnár Pál: Kenőmargarinok bírálatára kiképzett szakértői panel teljesítményének mérése

(1-2) 47-59

Kasza Gyula és munkatársai: Rendkívüli helyzetek és kezelésük az élelmiszer-kereskedelemben – irányelvek és tapasztalatok

(3-4) 101-117

Kókai-Kunné Szabó Ágnes, Pallóné Kisérdi Imola és Várkonyi Gábor: A minőségtanúsító védjegyek szerepe az agrárgazdaságban

(3-4) 145-150

Pintér Szilvia, Petrik Mária és Beczner Judit: Élelmiszeripari csomagolóanyagok biodegradálhatóságának vizsgálata laboratóriumi respirométerrel

(1-2) 17-31

Sipos László, Gere Attila, Kókai Zoltán, Szabó Dániel: Mesterséges ideghálózatok (ANN) alkalmazása az érzékszervi minősítés gyakorlatában

(1-2) 32-46

Szabó S. András: Táplálkozásgenomika és élelmiszervizsgálat

(1-2) 5-16

Szeitzné Szabó Mária: Beszámoló az Élelmiszerlánc-biztonságról rendezett nemzetközi konferenciáról

(3-4) 137-144

Tolnay Pál, Tóth Judit és Szabó S. András: Narancs és narancslevek C-vitamin tartalmának összehasonlító vizsgálata

(3-4) 95-100

Várkonyi Gábor és Pallóné Kísérdi Imola: Az agrárgazdasági és élelmiszeripari minőségszabályozás aktualitásai

(1-2) 59-63

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről

(1-2) 66-81
(3-4) 151-162

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények

(3-4) 163

Nemzetközi rendezvénynaptár

(1-2) 82
(3-4) 166

 

Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára