Élelmiszervizsgálati Közlemények
2012. évi LVIII. kötet tartalomjegyzéke |
(kötet) oldal |
Biacs Péter Ákos: A klímaváltozás élelmezés-biztonsági kérdései |
(3-4) 89-94 |
Biró György: Beszámoló az “Élelmiszerfogyasztási felmérések módszertana, adatainak megbízhatósága” témájú NÉBIH ÉKI rendezvényről |
(3-4) 131-136 |
Gál Veronika: Nanotechnológia az élelmiszeriparban: lehetőség vagy kockázat? |
(1-2) 64-65 |
Gere Attila, Losó Viktor, Tóth Arnold, Kókai Zoltán és Sipos László: Kukorica fajták preferenciatérképezése szoftveres támogatással |
(3-4) 118-130 |
Györey Annamária, Gere Attila, Kókai Zoltán, Sipos László és Molnár Pál: Kenőmargarinok bírálatára kiképzett szakértői panel teljesítményének mérése |
(1-2) 47-59 |
Kasza Gyula és munkatársai: Rendkívüli helyzetek és kezelésük az élelmiszer-kereskedelemben – irányelvek és tapasztalatok |
(3-4) 101-117 |
Kókai-Kunné Szabó Ágnes, Pallóné Kisérdi Imola és Várkonyi Gábor: A minőségtanúsító védjegyek szerepe az agrárgazdaságban |
(3-4) 145-150 |
Pintér Szilvia, Petrik Mária és Beczner Judit: Élelmiszeripari csomagolóanyagok biodegradálhatóságának vizsgálata laboratóriumi respirométerrel |
(1-2) 17-31 |
Sipos László, Gere Attila, Kókai Zoltán, Szabó Dániel: Mesterséges ideghálózatok (ANN) alkalmazása az érzékszervi minősítés gyakorlatában |
(1-2) 32-46 |
Szabó S. András: Táplálkozásgenomika és élelmiszervizsgálat |
(1-2) 5-16 |
Szeitzné Szabó Mária: Beszámoló az Élelmiszerlánc-biztonságról rendezett nemzetközi konferenciáról |
(3-4) 137-144 |
Tolnay Pál, Tóth Judit és Szabó S. András: Narancs és narancslevek C-vitamin tartalmának összehasonlító vizsgálata |
(3-4) 95-100 |
Várkonyi Gábor és Pallóné Kísérdi Imola: Az agrárgazdasági és élelmiszeripari minőségszabályozás aktualitásai |
(1-2) 59-63 |
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről |
(1-2) 66-81 |
Élelmiszerbiztonsági Szemelvények |
(3-4) 163 |
Nemzetközi rendezvénynaptár |
(1-2) 82 |
Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára