Élelmiszervizsgálati Közlemények
2006. évi LII. kötet tartalomjegyzéke |
(kötet) oldal |
Biró György: Táplálkozás és genetika – Az egészség feltérképezése |
(1) 30 |
Biró Krisztina: Az élelmiszer-előállítás és -forgalmazás közegészségügyi szabályozása |
(4) 201 |
Hitka Géza, Kápolna Beáta, Kollár Gábor és Németh Aliz: SmartFresh™ (1-MCP) kezelés minőségmegőrző hatásának vizsgálata almafajtákon |
(3) 165 |
Horváth Eszter és Kókai Zoltán: Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei |
(4) 224 |
Juhász Réka és Salgó András: A gyors viszkoanalizátoros technika alkalmazási lehetőségei |
(4) 208 |
Kántor Dávid Balázs, Mészáros Péter és Fekete András: Kávé minőségi és mennyiségi íz-jellemzőinek vizsgálata elektronikus nyelv alkalmazásával |
(4) 216 |
Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-biztonság és -minőség érvényesülése a fogyasztó gondolkodásában és magatartásában |
(1) 23 |
Majoros Emese Luca, Csóka Mariann és Korány Kornél: Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal |
(2) 77 |
Martos Éva, Zajkás Gábor és Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-előállítás és -fogyasztás a táplálkozástudomány tükrében |
(1) 15 |
Pásztohy András: Az élelmiszer-alapanyagok és élelmiszerek előállításának szabályozása |
(2) 69 |
Plaggenhoef, W. van, Batterink, M. és Trienekens, J.H.: A holland gyümölcs, marhahús és hal terméklánc minőségirányítási rendszerei és jogi szabályozása II. |
(2) 85 |
Szabó S. András és Csóka Mariann: Izfelismerő és ízkülönbség-felismerő képesség vizsgálata egyetemi hallgatóknál |
(4) 233 |
Szeitzné Szabó Mária: Kockázat-elemzésen alapuló élelmiszerbiztonság feltétel- és intézményrendszere |
(1) 3 |
A hatósági élelmiszerellenőrzés 2005. évi tevékenysége és megállapításai |
(3) 135 |
Pályázati felhívás a 2007. évi Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj elnyerésére |
(2) 125 |
A Magyar Élelmiszerbiztonsági Hivatal tájékoztatója a 2006. évi nyári összehangolt élelmiszerellenőrzések tapasztalatairól |
(3) 182 |
A XV. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia és ajánlásai |
(1) 43 |
Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának hírlevelei |
(2) 108 |
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről |
(1) 47 |
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről |
(1) 56 |
Külföldi rendezvénynaptár |
(1) 64 |
Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára