Minőség-Innováció 2017 pályázat

A pályázat beadási határideje: 2017. szeptember 30.

A Finn Államelnök által alapított elmúlt évi “Minőség-Innováció 2016” pályázat Magyarország számára különösen nagy sikerrel zárult, melynek eredményeképpen 2 magyarországi vállalkozás Nemzetközi Díjat nyert. Nemzeti szinten 2016-ban 9 pályázat Nemzeti Díjnyertes lett és EOQ MNB Elismerő Oklevelet kapott, melyek közül 5 pályázó elnyerte a Finn Minőségügyi Szervezet “Finalist” Elismerő Oklevelét.

A Nemzetközi Díjak átadására 2017. február 2-án Prágában, Csehország fővárosában kiállítással és gálavacsorával egybekötött színvonalas rendezvényen került sor. Azt megelőzően a Nemzeti Díjnyertesek kihírdetésére és az EOQ MNB Elismerő Oklevelek átadására egy közel 100 résztvevő által látogatott és kiállítással összekapcsolt sikeres minőségügyi konferencián 2016. november 9-én, Budapesten, a Gellért Szállóban ünnepélyes keretek között került sor. A díjnyertesekről szóló beszámolót a “Minőség és Megbízhatóság” szakfolyóirat 2016/6 füzete közölte, ami az EOQ MNB Egyesület honlapján is olvasható:
http://www.eoq.hu/mm/mm16-6-inno.pdf

A díjátadásról készült képek szintén az EOQ MNB Egyesület honlapján tekinthetők meg:
http://eoq.hu/galeria/innovacio2016/

A finn koordinátorral együttműködésben az EOQ MNB Egyesület meghirdeti a “Minőség-Innováció 2017” pályázatot, melynek ismertetőjét a következő fájlban találja:
http://eoq.hu/akt17/inno17ism.pdf

Pályázni a következő kategóriákban lehetséges:

• Nagyvállalatok
• Középvállalkozások
• Kisvállalkozások
• Mikro- és startup vállalkozások
• Közszféra és non-profit szervezetek
• Oktatási, egészségügyi és szociális szervezetek
• Potenciális innovációk (bármely kategóriában)
• Felelős és fenntartható környezetvédelmi innovációk (bármely kategóriában)
• “Minőség-Innovatív Vállalat / Szervezet 2017” (csak nemzeti szinten, bármely kategóriában)

A pályázatok beadásának határideje: 2017. szeptember 15.

A nemzeti szintű EOQ MNB Elismerő Oklevele átadására 2017 novemberében, Budapesten egy színvonalas kiállítással egybekötött ünnepi rendezvényen kerül sor. A kategóriánkénti első helyezetteket az EOQ MNB Egyesület a nemzetközi zsűri elé terjeszti. A Nemzetközi Díjak átadására 2018 februárjában a spanyolországi Bilbao-ban kerül sor.

A magyar nyelvű pályázati űrlapok a következő címről tölthetők le:
Minőség-Innováció: http://eoq.hu/akt17/inno17min.doc
Minőség-Innovatív Vállalat: http://eoq.hu/akt17/inno17val.doc

A nemzeti szintű nyerteseknek majd angol nyelvű pályázati űrlapot kell kitölteniük és – valamilyen szintű nemzetközi elismerés esetén – egy, a pályázatot bemutató diasorozatot kell készíteniük, valamint a tervezett kiállításon való részvételre is fel kell készülniük.