EOQ és IAQ rendezvény Bledben

61. EOQ Kongresszus 2017. október 11-12., Bled,
IAQ Minőségügyi Világfórum 2017. október 13., Bled

A Nemzetközi Minőségügyi Akadémia (IAQ) 2015. októberében Budapesten megrendezett rendkívül sikeres első önálló Minőségügyi Világfórumát követően az IAQ 2. Minőségügyi Világfórumát a 61. EOQ Kongresszus utáni napon 2017. október 13-án a szlovéniai Bledben tartja.

A magyar szervezetek és szakemberek számára ez a földrajzilag is közeli második Világfórum kedvező lehetőség a magas színvonalú minőségügyi előadások meghallgatására és a tervezett panelvitákban való részvételre. A kiváló program utolsó változata elkészült, amely a következő linken tekinthető meg:

http://eoq.hu/iaq/brochur17.pdf

A Nemzetközi Minőségügyi Akadémia vezetése és a Szlovéniai Szervezőbizottság néhány nappal ezelőtt lehetővé tette az EOQ MNB Egyesület számára, hogy a magyarországi résztvevők számára kedvezményes – közvetlen – regisztrációt bonyolítson le. Ez azt jelenti, hogy a csatolt regisztrációs lapon – a külföldi résztvevők részvételi díjának alig több mint 75%-áért regisztrálhassanak a kedvezményes időszakban 2017. szeptember 30-ig. Ez a résztvevők számára 390 EUR+ÁFA helyett 90eFt+ÁFA kedvezményes részvételi díjat jelent. Az EOQ MNB, az ISO 9000 Fórum az MMT és a Szövetség a Kiválóságért Egyesületek tagjai további 10 eFt kedvezményt kapnak.

Az EOQ MNB Egyesület továbbítja a regisztrációt a szlovén szervezők részére, akik azt visszaigazolják és lehetővé teszik a szállodafoglalást.

Javasoljuk, hogy minél többen használják ki ezt a kedvező lehetőséget a részvételre és a lehető legrövidebb időn belül jelentkezzenek be a Nemzetközi Minőségügyi Akadémia 2. Minőségügyi Világfórumára, mivel e kedvezményes regisztrációs lehetőség a szlovén szervezők által behatárolt. Az EOQ MNB oklevéllel rendelkezők részvétel esetén 20 kreditpontot számolhatnak el.

Jelentkezés: http://eoq.hu/akt17/jel171013.htm

A 61. EOQ Kongresszust 2017. október 11-12-én Szlovéniában, a festői Bled-ben rendezik meg. A Kongresszus szlogenje:

“SUCCESS IN THE DIGITAL ERA – QUALITY AS A KEY DRIVER”

További információkhoz jutás (program, szállás stb.) és a regisztrálás (ami június 30-ig kedvezményes részvételi díjat kínál) a következő honlapon lehetséges:

http://www.eoqcongress2017.com

Közvetlenül az EOQ Kongresszust követően, 2017. október 13-án a Nemzetközi Minőségügyi Akadémia (IAQ) “A MINŐSÉG JÖVŐBELI SZEREPE” szlogennel megrendezi a

2. IAQ Minőségügyi Világfórumot