EOQ és IAQ rendezvény Bledben

61. EOQ Kongresszus 2017. október 11-12., Bled,
IAQ Minőségügyi Világfórum 2017. október 13., Bled
A 61. EOQ Kongresszust 2017. október 11-12-én Szlovéniában, a festői Bled-ben rendezik meg. A Kongresszus szlogenje:

“SUCCESS IN THE DIGITAL ERA – QUALITY AS A KEY DRIVER”

További információkhoz jutás (program, szállás stb.) és a regisztrálás (ami június 30-ig kedvezményes részvételi díjat kínál) a következő honlapon lehetséges:

http://www.eoqcongress2017.com

Közvetlenül az EOQ Kongresszust követően, 2017. október 13-án a Nemzetközi Minőségügyi Akadémia (IAQ) “A MINŐSÉG JÖVŐBELI SZEREPE” szlogennel megrendezi a

2. IAQ Minőségügyi Világfórumot

A 2. IAQ Minőségügyi Világfórum tervezett programjának részletei (a plenáris előadások absztraktja, a Panelek témakörei és az elfogadott szekció előadások szerzői az előadások címeivel), valamint a regisztráció és a szállásfoglalás lehetőségei a következő linken keresztül tekinthetők meg:

http://eoq.hu/iaq/brochur17.pdf

További 10% részvételi díjkedvezményt kapnak azok a 61. EOQ Kongresszusra és/vagy a 2. IAQ Minőségügyi Világfórumra bejelentkezők, akik az EOQ MNB részére egy rövid e-maiben (info@eoq.hu) előzetesen jelzik részvételi szándékukat nevük, cégük/szervezetük és a megcélzott rendezvény(ek) megadásával. Az EOQ MNB haladéktalanul továbbítja a megküldött adatokat a Szlovén Szervező Bizottság részére, ahonnan a teljes regisztrációs díj helyett csak 90%-ot fognak érvényesíteni.

Reméljük a magyarországi minőségügyi szakemberek és érdeklődők jelentős számban vesznek részt a 2017 októberében a szlovéniai Bled-ben megtartásra kerülő és kiemelkedő érdeklődésre számítható rendezvénysorozaton, melynek kedvező részvételi díjai, közelsége és csodálatos környezete különösen csábító a magyarországi résztvevők számára.